Vistas sautējums ķirbju podiņā (4 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošana:
• Ķirbjiem nogriez vāciņu un izgreb sēklas. Ierīvē ar sāli un pipariem, un apslaki ar nelielu
daudzumu olīveļļas
• Uzliec atpakaļ vāciņu un liec ķirbi cepties krāsnī aptuveni 10 minūtes
• Gatavo pildījumu – smalki sagriez burkānu un sīpolu, sarīvē ķiploku
• Sagriez vistas šķiņķīšus gabalos
• Visu apcep nelielā daudzumā eļļas. Pielej baltvīnu un ļauj tvaicēties, līdz šķidrums
samazinājies uz pusi. Pievieno saldo krējumu un visu uzvāri
• Sautējumu lej ķirbīšos. Pievieno kukurūzu, zirnīšus un timiānu, sāli un piparus
pēc garšas. Pārber ar mocarellas siera gabaliem un pārkaisi ar smalki sakapātiem
pētersīļiem
• Katram ķirbim uzliec vāciņu un cep cepeškrāsnī 190°C vēl vismaz 15–20 minūtes
(mikroviļņu krāsnī tikai 10 minūtes!)
Aikāgaršo padoms:
Ķirbju podiņus var pildīt arī ar citiem dārzeņiem, vai pat dažādiem augļiem un ogām
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.