Salātu žuljēns 4 personām
Tweet |
|
Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte.
Nepieciešams:
Mērcei:
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Pagatavošana:
1.Noskalo burkānu, balto redīsu un gurķi – sagriez to vienādās strēmelītēs.
2.Pievieno sagrieztu puravu un smalki sagrieztas dilles.
3.Mērcei smalki sarīvē rutku, vai arī izspied no tā sulu.
4.Rutku sajauc ar lineļļu, olīveļļu, citrona sulu un rīvētu miziņu, pievieno medu.
5.Mērci salātiem pievieno īsi pirms pasniegšanas.
Šie salāti būs gan lieliska uzkoda, gan kā veselīga piedeva zivs, vai gaļas ēdieniem.
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.