Nepieciešams:
- Olas – 2 gab.
- Milti – 250 g
- Ūdens – 250 ml
- Cepamais pulveris – 2 ēdamk.
- Sāls – 1 tējk.
- Cukurs – šķipsniņa
- Ķiploks – 1 daiviņa
- Sausais timiāns – 1 tējk.
- Sausais baziliks – 1 tējk.
Pildījumam izmanto: svaigo krēmsieru, tomātu mērci, pastēti un svaigās kreses u.c.
Gatavošanas laiks: 25 min
Pagatavošana:
- Sakul olas, pievieno sāli, cukuru, timiānu un baziliku.
- Ķiploku smalki sarīvē vai ar nazi saspied putriņā.
- Olām pievieno siltu ūdeni un ķiploku.
- Izsijā miltus, pievieno cepamo pulveri .
- Jauc kopā ar olām un veido mīklu tā, lai nepaliek miltu kunkuļi.
- Sakarsē vafeļu pannu un cep.
Atceries! Pannas vāku aizver, taču nostiprini aptuveni pēc 30 sekundēm, kad mīkla būs pacēlusies uz augšu un vafelē izveidojusi “gaisa spilvenu”
- Kad vafeles izceptas, vari tās sarullēt, vai lauzt uz pusēm un pildīt ar dažādiem pildījumiem.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.