Pildīta jūras karūsa (2 porcijas)

Nepieciešams:

  • Jūras karūsa – 2 gab.,
  • Kuskuss – 1 glāze,
  • Svaigi spināti – 6 saujas,
  • Rimi turku zirņi – ½ burciņas,
  • Sviests – 2 ēdamk.,
  • Olīveļļa – 2 ēdamk.,
  • Ķiploks – 2 daiviņas,
  • Citrons – 1 gab.,
  • Selection by Rimi itāļu garšvielas – ½ tējk.,
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

Pagatavošana laiks: 30 min

1. Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedini
2. Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas
3. Spinātus sajauc ar kuskusu
4. Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepildi karūsas vēderā
5. Liec cepties 20 minūtes 180 ̊C
6. Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi
7. Pasniedzot ēdienu pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu

Aikāgaršo padoms!
Pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu.

 

 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment