Piena labās īpašības skaistumkopšanā apzinājās jau senajā Ēģiptē

Latviešu kosmētikas ražotājs “Cita Lieta” jau kādu laiku gan Latvijas, gan virknē eksporta tirgu piedāvā vairākus inovatīvus kosmētikas produktus ar zīmolu “Pien SPA”. Produkts, kas izgatavots no piena sūkalām ir jaunums ne tikai Latvijas, bet arī pasaules mērogā un tādējādi tam ir lielas iespējas kļūt par vieno no Latvijas eksporta veiksmes stāstiem, iekarojot arvien jaunus tirgus.

“Piens ir ne tikai populārs un veselīgs dzēriens, bet arī lielisks skaistumkopšanas līdzeklis, ko sievietes jau apzinājās senā pagātnē. Mūsdienās piena un piena sūkalu labās īpašības, tikušas nepelnīti aizmirstas, tādēļ mēs, piedāvājot “Pien SPA” produkciju, esam pārliecināti, ka piena patieso vērtību apzināsies aizvien vairāk cilvēku ne tikai Latvijā,” stāsta “Cita Lieta” pārstāve Madara Krieva.

Govs piena sūkalu sastāvā ir ap diviem simtiem organismam nepieciešamu bioloģiski aktīvo vielu, galvenokārt, piena olbaltumvielas, kas bagātīgi baro ādas šūnas. No piena sūkalām ir izdalīti daži minora komponenti un peptīdi, kam piemīt augsta bioloģiskā aktivitāte – tie ir augšanas faktori, kuri stimulē epitēlija šūnu un fibroblastu dalīšanos, tātad – palīdz ilgāk saglabāt jaunību. Piena sūkalas, uz kura pamata veidota pien- kosmētika, satur arī antibakteriālas vielas – lizocīmu, laktoferīnu un laktoperoksidāzi.

“Piens, kā dabīgās kosmētikas līdzeklis izmantots pagātnē – tas apdziedāts latviešu tautasdziesmās, (meitas, kas muti pienā mazgājušas) un arī Ēģiptes valdnieces Kleopatra, kuras skaistums un valdzinājums bija zināms visiem, savās skaistumkopšanas procedūrās izmantoja tieši pienu. Vēsture, kā zināms, nemelo un tādēļ uzskatām, ka piena izmantošana kosmētikā ir atgriešanās ne tikai pie dabiskā, bet arī karaliskā,” turpina Madara Krieva.

“Pien SPA” iesaistījies arī biroja “Latvijas produkts” mārketinga aktivitātēs, tādējādi apliecinot, ka uzņēmums atbalsta un tam ir svarīga vietējo uzņēmumu veiksmīga attīstība.

 

TAGS: , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment