Paella valenciana (2 personām)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošana:
- Uz sakarsētas pannas uzlej eļļu, pievieno ķiploku (kuram nogriež cepurīti) pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns atļauj pakarsēties.
- Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos.
- No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.
- Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paellas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.
- Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.
- Dekorē ar apcepto ķiploku, apceptajiem garšaugiem un citrona daiviņu.
Autors “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.