Līdakas fileja ar tvaicētiem dārzeņiem
Tweet |
|
Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte.
(2 personām)
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Nepieciešams:
Fiksais buljons:
Pagatavošana:
Uzliec katlā vārīties ūdeni un pievieno visas fiksā buljona sastāvdaļas.
Noskalo un notīri dārzeņus, ja nepieciešams, sagriez mazākos gabaliņos.
Liec dārzeņus caurdurī pārkaisi ar sāli un pievieno 1 ēdamkaroti sviesta.
Caurduri liec katlam pa virsu un pārliec visam vāku.
Tvaicē dārzeņus 5 minūtes.
Pa to laiku līdakas fileju apber ar sāli, pipariem un pārlej nedaudz citrona sulu.
Kad dārzeņi tvaicējušies 5 minūtes, noņem tos no buljona.
Buljonā liec zivi.
Dārzeņus atstāj caurdurī virs zivs un buljona, turpini tos tvaicēt vēl 5 minūtes.
Noņem katlu no plīts, izņem līdakas fileju, bet dārzeņus atstāj vēl siltumā.
Līdakas fileju apviļā rīvmaizē un pētersīļos, apslaka ar 1/3 citrona sulu.
Sakarsē pannu un apcep fileju sviestā un olīveļļā.
Cep 2 minūtes no katras puses.
Pasniedz līdakas fileju siltu kopā ar tvaicētiem dārzeņiem.
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.