Ķirbju kanēļa pankūkas (4 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošana:
• Ķirbi nomizo un sagriez šķēlītēs
• Tad apcep cepeškrāsnī vai tvaicē nelielā ūdens daudzumā, līdz šķēlītes kļuvušas
mīkstas
• Pēc tam samal vai izberz caur sietu, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls
• Masai pierīvē apelsīna miziņu un pielej šī augļa sulu. Visu sajauc viendabīgā masā un
pievieno miltus. Ja vēlies pankūku mīklu nedaudz šķidrāku, pielej mazliet piena, ūdens
vai apelsīna sulas
• Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas, līdz tās kļuvušas zeltaini
brūnas
Aikāgaršo padoms:
Ja pievienosi mīklai vairāk piena, sulas vai ūdens, iegūsi gardas plānās pankūkas
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.