Kartupeļu – siera zupa

Nepieciešams:

  • 200 g kartupeļu,
  • 3 – 4 burkāni,
  • 500 g dārzeņu buljona ( var no kubiciņiem),
  • 200 g saldā krējuma,
  • 100 g kausēta siera,
  • 1 – 2 ēdk. sviesta.

Pagatavošana:

Kartupeļus sagriež smalkos salmiņos un vāra buljonā. Notīrītus un sīki sarīvētus burkānus apcep sviestā, pievieno buljonam. Kad dārzeņi gatavi, zupai lej klāt saldo krējumu un pieliek kausēto sieru. Pirms pasniegšanas var rotāt ar zaļumiem. Zupai var izmantot jebkuru kausēto sieru, arī ar piedevām.

epadomi.lv

TAGS: , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment