Dzērveņu kēksiņi ar rozmarīnu 12 gabali
Tweet |
|
Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska rudens vitamīnu recepte.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Miltus, cepamo pulveri, sāli un pūdercukuru izsijā caur sietu vismaz divas reizes.
Sakul olas un pievieno apelsīna miziņu un sulu, siltu pienu un izkausētu sviestu.
Sajauc sauso maisījumu ar olu masu un pievieno dzērvenes, rozmarīnu, kā arī pekanriekstus (vai arī jebkurus citus riekstus pēc izvēles)
Pildi masu kēksu formiņās (droši vari pildīt trauciņus līdz augšai, jo kēksiņu tilpums nepalielināsies).
Liec cepties cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.