Divu sieru sacepums (8 porcijas)

Nepieciešams:

  • Siers Ricotta – 250 g,
  • Siers Mascarpone – 250 g,
  • Olas – 4 gab.,
  • Cukurs – 170 g,
  • Manna – 1 ēdamk.,
  • Bumbieri – 2 gab.

Pagatavošana laiks: 45 minūtes
Pagatavošana:

1. Sakul olas ar cukuru, pievieno Ricotta un Mascarpone sieru, kārtīgi samaisi, pievieno vienu ēdamkaroti mannas
2. Bumbierus nomizo, izņem serdes un sagriez gabaliņos. Liec bumbierus kūkas formā un pārlej ar siera masu
3. Cep sakarsētā cepeškrāsnī, 170 ° C temperatūrā, 30 līdz 40 minūtes
4. Gatavu sacepumu atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām vai ogu mērci

Aikāgaršo padoms!
Bumbierus vari aizstāt ar žāvētiem augļiem vai ogām, kā arī ar svaigiem rabarberiem, plūmēm vai āboliem. Izmēģini pievienot arī grauzdētus riekstus un dažādas sēklas.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment