Creme brulee 5 vai 6 personām

Nepieciešams:

  • 0.65l saldā krējuma vai piena,
  • 4-5 olu dzeltenumi,
  • 100g cukura,
  • 13g baltā želatīna.

Pagatavošana:

0.65l saldā krējuma vai piena uzvāra, 4-5 olu dzeltenumus kuļ ar pusi no cukura, iekuļ karstā krējumā iekšā, maisa uz uguns līdz masa kļūst bieza, un sajauc ar  želatīnu, kurš atšķaidīts ar 2 ēdamkarotēm karsta ūdens. Pārējo cukuru brūnina sausu uz pannas, uzvāra ar 2-3 ēdamkarotēm ūdens, piejauc ātri krēmam klāt, iepilda stikla bļodā, noliek aukstā vietā un liek pēc 2 stundām aukstu galdā.

TAGS: , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment