Cepti vistu spārniņi

Sastavdaļas:

  • vistas spārniņi,
  • majonēze,
  • siers (Krievijas),
  • garšvielas,
  • olas,
  • piens,
  • rīvmaize,
  • eļļa,
  • ķiploks.

Pagatavošana:

Spārniņus ieziež ar garšvielām. Panēšanai viegli sakuļ olas ar mazu daudzumu piena, tad katru spārniņu tur iemērcē un apviļā rīvmaizē. Spārniņus liek cepamtraukā, kurš ir ieziests ar eļļu. Virsū liek sagrieztu sieru un pārkaisa ar smalki sagrieztu ķiploku. Visu pārlej ar majonēzi. Tā kā vistas spārviņi ātri cepās, tad orientējas pēc ādas, tai jābūt zeltainai un kraukšķīgai.

TAGS: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment