Baraviku kotletes 6 personām


Nepieciešams:

  • 800g baraviku,
  • 100g sviesta,
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 2 olas,
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes,
  • pipari,
  • sāls.

Pagatavošana:

Baravikas notīra, smalki sagriež, vāra mazsālītā ūdenī 30 min, uzliek uz sietiņa, lai nopilinātu, ļauj atdzist, sajauc ar 2 ēdamkarotēm skābā krējuma, 2 ēdamkarotēm rīvmaizes, 1 naža galu piparu, 2 sakultām olām un ~3 ēdamkarotēm izkausēta sviesta. Ļauj masai 30 min pastāvēt, tad izveido garenas vai apaļas kotletes un cep tās sviestā brūnas un liek galdā pie jebkādām saknēm.

TAGS: , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment