Apgāztā brūkleņu kūka ar riekstiem

Nepieciešams:

  • 200g brūkleņu,
  • 125g miltu,
  • 150g cukura,
  • 100g kapātu valriekstu,
  • 120g sviesta,
  • 1 ola,
  • 1/2 tējk. kanēļa,
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera.

Pagatavošana:

Olu sajauc ar 100 gramiem cukura, miltiem, cepamo pulveri, kanēli un 80 gramiem kausēta sviesta. Riekstus sajauc ar 50 gramiem cukura un 40 gramiem kausēta sviesta. Brūklenes pārklāj ar riekstu masu. Liek cepešpannā, kurā ieklāts cepamais papīrs. Virsū lej pašķidro mīklu, liek krāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 30 minūtes. Kūku apgāž, ļauj atdzist, var pārkaisīt ar pūdercukuru.

epadomi.lv

TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment