Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte: Trifeles (20 gab)

Nepieciešams:

  • Rozīnes – 200 g
  • Mandarīni – 2 gab.
  • Tumšā šokolāde (kakao sastāvs vismaz 70%) – 400 g
  • Saldais krējums – 180 ml
  • Kakao pulveris – 2 ēd.k.

Pagatavošana:
1.Izspied no mandarīniem sulu un liec to karsēties, pievieno arī mizas
2.Pievieno rozīnes un nedaudz ūdens līdz tas nosedz rozīnes
3.Vāri rozīnes apmēram 2-3 minūtes
4.Izņem mandarīnu mizas un nokās ūdeni.
5.Izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu
6.Šokolādes masai pieliec klāt uzvārītās rozīnes – visu sajauc
7.Masu liec ledusskapī, lai tā pilnībā atdziest
8.Kad trifeļu masa atdzisusi, ar rokām veido bumbiņas un apviļā kakao pulverī

 

TAGS: , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment