Tomātu zupa
Tweet |
|
Augusts un septembris ir īstenie šīs zupas mēneši, kad tā gatavojama no svaigiem, aiz gatavības plīstošiem, mūsu pašu zemē augušiem un saulē lutinātiem tomātiem
Nepieciešams:
Pagatavošana:
Katlā lej eļlu un apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini. Tad pievieno sagrieztus tomātus, pastu, pēc garšas cukuru, sāli, maltos sarkanos piparus un sautē aptuveni 5 -10 minūtes. Iegūto masu sablenderē. Tad pielej buljonu un vēl vāra aptuveni 10 -15 minūtes. Pa to laiku pannā apcep vai tosterī apgrauzdē baltmaizes šķēles, sagriež mazos kubiņos. Zupai pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātu baziliku, rīvētu sieru un baltmaizes grauzdiņus.
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.