Kale kāposta cēzars ar lasi (4 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Cēzara mērcei
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Pagatavošana:
1. Gatavo Cēzara mērci – ar putojamo slotiņu samaisi olu dzeltenumus un lēnām lej klāt eļļu, maisi kamēr masa kļūst bieza
2. Mērcei pievieno sakapātus anšovus, ķiploku, sāli, piparus, citrona sulu, sinepes un sieru. Ja mērce ir pārāk bieza, nedaudz pievieno ūdeni
3. Gabaliņos sagriez laša fileju un apbrūnini sviestā, pievieno sāli un piparus
4. Mērci sajauc ar sagrieztu kale kāpostu un kārto uz šķīvjiem, pievieno lasi, uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus un pa virsu pārkaisi rīvētu sieru
Aikāgaršo padoms!
Laša vietā pievieno garneles, vistas fileju, bekonu vai vienkārši vārītas olas ar grauzdiņiem.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.