Laša sacepums (4 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Pagatavošana:
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem;
2. Cepeštraukā liec atkausētus brokoļus, tomātu šķēlītes un vidēji lielos gabalos sagrieztu laša fileju;
3. Sarīvē ķiploku un sajauc ar izspiestu citrona sulu, timiāna lapiņām un kausēto sieru;
4. Siera maisījumu lej pāri sagrieztajiem dārzeņiem un lasim;
5. Cepeštrauka malas iesmērē ar olas dzeltenumu un masai pāri liec kārtaino sviesta mīklu;
6. Pārsmērē mīklu ar olas dzeltenumu un tajā izdur ar dakšu dažus caurumiņus;
7. Sacepumu cep cepeškrāsnī 25 minūtes.
Ideja!
Gatavo sacepumu arī ar citām sastāvdaļām – garnelēm, balto zivi, vistas fileju vai dārzeņiem.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.