Rīsu kokospiena pudiņš (2 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Dekoram:
Pagatavošana laiks: 35 minūtes
Pagatavošana:
1. Noskalo rīsus;
2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 160°C;
3. Uzvāri kokosa pienu kopā ar cukuru un citrona sulu;
4. Rīsus ber pudiņa trauciņos līdz pusei;
5. Rīsiem virsū lej uzvārīto kokosa pienu, tā, lai tas nosedz rīsus 1 cm;
6. Liec virsū vāciņu un cep cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes;
7. Kad gatavs, noņem vāciņu, uzber pūdercukuru. Ja cepeškrāsns atbalsta grila funkciju, ieslēdz un nedaudz apdedzini pūdercukuru;
8. Pudiņu pasniedz ar svaigām ogām;
Ieteikums!
Pagatavo rīsu pudiņu, izmantojot citus citrusaugļus, cukura vietā liec medu vai bērzu, kļavu sīrupu!
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.