Veģetārais ČILI CON CARNE (4 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošana laiks: 45 minūtes
Pagatavošana:
1. Sagriez mazos gabaliņos un apcep sīpolus, burkānu un papriku;
2. Pievieno uz pusēm sagrieztu citronzāli, kuminu un smalki sagrieztu čili un ķiplokus;
3. Pievieno dārzeņu buljonu vai ūdeni un vāri 10 minūtes;
4. Kad buljons nedaudz novārījies, pievieno tomātu biezeni, Vorčesteras mērci, ingveru un brūno cukuru, turpini visu vārīt līdz masa sāk nedaudz sabiezēt;
5. Pievieno pupiņas un kukurūzu;
6. Ja nepieciešams pievieno sāli un piparus vai vēl čili;
7. Pasniedz kopā ar zaļumiem un tortiljas maizi;
Ieteikums!
Izmēģini gatavo masu ietīt lavašos, pievienojot nedaudz rīvēta siera un apcepot kraukšķīgus uz pannas vai cepeškrāsnī.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.