Salāti ar grilētu sieru un melno olīvu tapenādi (2 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Melno olīvu tapenādei:
Pagatavošana:
Pagatavošanas laiks: 20 min
1. Gatavo tapenādi: smalki sakapā olīvas, ķiploku, baziliku un anšovu filejas
2. Pievieno aptuveni 2 ēdamkarotes olīveļļas, miziņu no pus citrona un visu šī augļa sulu
3. Gatavo salātus: Smalki sagriez šalotes sīpolu un liec bļodā, klāt pievieno 1 citrona sulu un 3 ēdamkarotes olīveļļas
4. Sakarsē grila vai parasto pannu. Sieru Halloumi ierīvē ar pāris pilēm eļļas un apcep no abām pusēm tā, lai tas sasiltu arī iekšpusē
5. Uz šķīvja liec salātu lapas, pārlej ar mērci un pasniedz ar grilētu sieru un melno olīvu tapenādi
Ideja!
Bistro salātu maisījums ļoti labi garšo kopā ar vistas gaļu vai laša fileju.
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.