Laša fileja ar pērļu kuskusu, apelsīna dzērveņu mērci un svaigajiem cukīni salātiem (4 personām)
Tweet |
|
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošana:
Pērļu kuskusu novāra, tikmēr uz pannas apcep dārzeņus, kas ir sagriezti nelielos kubiņos. Kad dārzeņi gatavi, pievieno pērļu kuskusu un nedaudz ūdeni, lai garšas savijas kopā. Beigās pievieno smalki sarīvētu parmezāna sieru. No apelsīna izspiež sulu, ko liek vārīties, pievienojot cukuru un reducē to. Pēc tam pievieno dzērvenes un nedaudz novāra iegūto masu. Cukīni ar kartupeļu mizojamo nazi tiek sagriezts garenās strēmelēs, ko sajauc ar bazilika pesto. Savukārt laša fileju sagriež servējamās porcijās, pārkaisa ar sāli un pipariem un liek cepties uz pannas ar ādu uz leju, apcep zeltaini brūnu no visām pusēm.
Autors “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.