Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta (4 porcijas)
Tweet |
|
Nepieciešams:
Pagatavošana laiks: 50 min.
Pagatavošana:
• Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
• Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
• Izspied greipfrūtu sulu
• Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
• Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
• Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
• Pasniedz ar svaigām dzērvenēm
Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles
Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.