Karstais dzēriens (2.5 litri)

Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte.
Nepieciešams:

  • Āboli 1kg
  • Kanēļa standziņas 2 gab.
  • Krustnagliņas 1 sauja
  • Svaigas dzērvenes 1/2 kg
  • Anīsa zvaigzne 2 gab.
  • Smaržīgie pipari 1/2 tējk.
  • Medus 3 ēd. k.
  • Čili 3 sagrieztas ripiņas
  • Muskatrieksts 1 gab.
  • Ūdens 1 l

Pagatavošana:
1.Uzkarsē ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno kanēļa standziņas, anīsa zvaigznes, smaržīgos piparus, čili, saspiestu muskatriekstu, krustnagliņas, medu, kā arī dzērvenes un tvaicē 10 minūtes.
2.Izspied sulu no āboliem, pievieno ūdens un garšvielu maisījumam, karsē līdz vārīšanās temperatūrai un pasniedz siltu.

TAGS: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment