Riekstu, karameļu konfektes (32 gab)
Tweet |
|
Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte.
Nepieciešams:
Pagatavošana:
1.Sakapā riekstus un liec traukā
2.Pievieno rozīnes un dzērvenes
Karamele:
Sakarsētā katliņā ieber cukuru un kausē, pievieno gabalos sarieztu sviestu un iesala ekstraktu
3.Karamelei pievieno riekstu un žāvētu ogu maisījumu – sajauc
4.Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un izlej karameļu- riekstu masu
5.Pāri pārklāj vēl vienu cepamā papīra loksni un kārtīgi piespied, lai masa labāk saliptu
6.Pirms „lielā konfekte” pilnībā atdzisusi – sagriez to mazākos gabaliņos
Ja esi paredzējis konfektes kādam dāvināt, tad vari tās ietīt kādā īpašā papīrā.
Tweet |
|
0 Komentāri
You can be the first one to leave a comment.