Cepti vistu šķiņķīši 4 personām

Nepieciešams:

  • 4 vistu šķiņķīši,
  • 100 g siera,
  • 4 marinēti gurķīši,
  • 1 sīpols,
  • majonēze,
  • garšvielas pēc patikas.

Pagatavošana:

Šķiņķīšiem izņem kauliņus, ieziež ar sāli un garšvielām. Cepamtraukā liek šķiņķīšus, katram gabaliņam virsu uzliek riņķīšos sagrieztus gurķīšus un sīpolus, visu pārklāj ar sarīvētu sieru, tad kā pēdējo slāni, katram gabaliņam virsū uzspiež majonēzi. Liek cepeškrāsnī, cep nelielā siltumā divas stundas.


TAGS: , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment