Ķirši mīklā 5 vai 6 personām

  • 1.3l saldu ķiršu,
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura,
  • sviests cepšanai vai eļļa,
  • 300ml krējuma,
  • 3 olas,
  • 1 ēdamkarote ruma,
  • 180g miltu.

Pagatavošana:

Cepama mīkla. Krējumu sakuļ putās, sajauc ar 3 olu dzeltenumiem, pievieno rumu, miltus un putās sakultiem olu baltumiem.

Ķiršus nomazgā un izņem kauliņus, bet atstāj kātiņus klāt, iemērc katru ķirsīti cepamā mīklā, cep tos sviestā iebrūnus, noliek uz papīra dvieļa, lai notek liekie tauki, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz karstus.

TAGS: , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment