Skābeņu zupa 5 vai 6 personām

Nepieciešams:

  • 800g skābeņu,
  • 2.5l gaļas zupas vai buljona,
  • 2 olas,
  • 50g sviesta,
  • 0.155l skābā krējuma,
  • 1 ar kaudzi pilna ēdamkarote miltu,
  • sāls.

Pagatavošana:

Skābenēm noņem kātus, nomazgā vairākas reizes aukstā ūdenī, uzliek ar verdošu mazsālītu ūdeni un vāra 3 minūtes, tad ūdeni nolej un skābenes smalki sakapā. Zupu uzvēra ar 50g sviesta, tad sakuļ 1 ar kaudzi pilnu ēdamkaroti miltu ar skābo krējumu un dod to, caur sietiņu stipri kuļot, pie zupas, uzvāra pēdējo un pieliek klāt sakapātās skābenes un 3 cieti novārītas, lielos gabalos sagrieztas olas.

TAGS: , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment