Maltās gaļas sacepums ar kabačiem

Nepieciešams:

  • 300 g liellopu vai cūkas maltās gaļas,
  • 300g kabaču,
  • 100g siera,
  • tomātu mērce,
  • 2 tomāti,
  • 1 sīpols,
  • sāls,
  • pipari,
  • zaļumi,
  • eļļa.

Pagatavošana:

Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, sāli, pipariem. Kabačus sīki sagriež un apcep eļļā. Ietaukotā traukā liek kārtām kabačus un malto gaļu. Virsējā kārtā var likt ripiņās sagrieztus kabačus un tomātus. Pārlej ar tomātu mērci, uzber sarīvēto sieru un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā ~ 20 min. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

TAGS: , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment